Előzetes árajánlat üvegcserére

Előzetes árajánlat üvegcserére

Kérem, mérje meg a törött, cserélni kívánt üveg szélességét és magasságát, hogy minél hamarabb elkészülhessen Önnek az előzetes árajánlat üvegcserére.
A látszó üvegfelület szélességi és magassági méretére lesz szükség (tehát nem kell hozzámérnie az ablak, vagy erkélyajtó keretét).
Az alábbi űrlap elküldése után nagyságrendi árajánlatot kalkulálunk Önnek, amit a megadott e-mail címre küldünk (ezért kérem, helyes, és valóban működő e-mail címet adjon meg, hogy elinduljon az előzetes árajánlat üvegcserére).
Ha Önnek elfogadható az előzetes árajánlat üvegcserére, akkor előzetesen egyeztetett időpontban szakértő kollégám felkeresi Önt, hogy a pontos méretvételt elvégezze.

Ettől kezdve a mi felelősségünk az üvegméretek helyessége.

Az üvegcseréhez szükséges hőszigetelt üvegeket minősített gyártónál, egyedi méretre gyártatjuk.
Amint beérkezett raktárunkba az Ön új hőszigetelt üvege, akkor a munkatársaim keresni fogják Önt a megadott napközbeni elérhetőségein, hogy egy Önnek megfelelő időpontban kicseréljék a régi üvegét.
Az üvegcsere után természetesen a biztosítók által elfogadott számlát állítunk ki, így megtérülhetnek költségei.
Kérésére a régi kibontott üveget külön díj ellenében, a munkatársaim elszállítják és a hulladékkezelési törvénynek megfelelően biztonságosan elhelyezik.

Árajánlat kérés hőszigetelő üveg cserére

Nyílászáró tulajdonságai

Több üvegméret megadására van lehetősége.

Adatkezelési szabályzat megtekintése

Kérjük adjon meg minden adatot!
Az elküldöm gomb megnyomásával megkapjuk üzenetét. Kollégánk hamarosan válaszol Önnek.

Kérem, kattintson az üres négyzetbe
Sending